Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (244 оценок, среднее: 4,85 из 5)
Loading...

Варикозне розширення вен відносять до числа поширених захворювань, з якими можуть стикатися представники чоловічої і жіночої статі в різному віці. Патологія призводить не тільки до гемодинамический порушень і проблем трофіки тканин, але і косметичних дефектів. Тому, в даний час з метою поліпшення естетичного вигляду і мінімального втручання широко застосовують введення біологічного гелю в просвіт вени для гальмування прогресування варикозу.

Лікування варикозу біоклеем VenaBLOCK в Києві

Процедуру закриття варикозних розширених вен біоклеем VenaBLOCK вважають одним з нових і гідних альтернативних способів лікування, в порівнянні з хірургічними методами, навіть малоінвазійними, завдяки відсутності ризиків і можливості проведення без використання наркозу.

Звернувшись в нашу клініку Ви можете бути впевнені в:

  • Наданні бездоганного сервісу та індивідуальному підході, що створює комфорт від перебування. Кожен випадок детально розбирається лікуючим лікарем, фахівці враховують супутні патології під час обстеження і проведення процедури.
  • Доступній ціновій політиці на проведені послуги, яка не відбивається на якості послуг, що надаються.
  • Роботі лікарів на новому обладнанні та володінні передовими технологіями для діагностики, які дозволять з точністю поставити діагноз.
  • Повної конфіденційності.
  • При відсутності своєчасного лікування та прогресуванні захворювання можна зіткнутися з серйозними ускладненнями, які погіршують якість життя в подальшому.

Застосування біоклея VenaBLOCK в лікуванні варикозу є абсолютно безболісним, надають миттєвий ефект, і мають велику кількість позитивних відгуків.

Важливо своєчасно звернутися за медичною допомогою, не відкладаючи візит до лікаря. У запущених випадках при вираженому варикозному розширенні вен проведене лікування виявляється неефективним і єдиним способом вирішити цю проблему є оперативне втручання.

Що це таке і які у процедури переваги

Процедуру склеювання вен за допомогою біоклея відносять до передових малоінвазивним методикам, яка полягає у введенні спеціального клею в просвіт вени і його закриття. Процедуру виконують на початкових стадіях розвитку варикозу, враховуючи індивідуальні особливості пацієнта. Іноді техніку VenaBLOCK використовують в комплексі з склеротерапией і мініфлебектомія.

При застосуванні методики відзначається висока ефективність і розвиток миттєвої дії, який надає помітний естетичний ефект, що зберігається назавжди. Серед інших переваг виділяють:

Високу безпеку і відсутність болю під час її проведення.

Можливість повернення до звичного способу життя через відсутність реабілітаційного періоду.
Відсутність неприємних наслідків у вигляді гематом, рубцевих дефектів або набряків тканини.
Безвредность і біологічну чистоту. Згодом засіб поступово починає виводитися з організму.
Можливість лікування пацієнтів, яким протипоказана анестезія, наприклад, особам похилого віку, а також при наявності низького больового порогу.

Як проходить лікування варикозу біоклеем

Попередньо пацієнтові в обов’язковому порядку потрібно провести обстеження, яке визначає стан судинної стінки і ступінь гемодинамічних порушень. Наша клініка використовує передові технології, що дозволяють з високою точністю встановити діагноз і виявити зміни на ранніх стадіях, коли пацієнт може не пред’являти скарг. При застосуванні біоклея VenaBLOCK в лікуванні варикозної хвороби не потрібно госпіталізації. Процедура проводиться в амбулаторному порядку і не вимагає загальної анестезії. Її середня тривалість становить від 30 до 50 хвилин.

Методика полягає у введенні в уражену варикозному вену катетера і поступовому надходженні біологічного клею на кожні три сантиметри під контролем ультразвукового дослідження.

Після закінчення процедури у пацієнта зникають судинні освіти і він може повертатися до звичного для нього способу життя з красивими ногами. Завдяки застосуванню системи VenaBLOCK відбувається не тільки усунення візуального дефекту, але і лікування венозного рефлюксу, який виступає в якості головної причини варикозу.
Звернувшись в нашу клініку, ви потрапите в руки професіоналів у своїй справі. Запис по телефону і отримання докладної інформації здійснюється за вказаними номерами телефону.

Поширені запитання

Що таке біологічний клей і як з його допомогою лікувати варикозну хворобу?

Застосування біоклея для лікування варикозу відносять кодеїн з найсучасніших і ефективних методик. Засіб зарекомендувало себе на фармацевтичному ринку завдяки величезній кількості позитивних відгуків. В даний час його застосовують різні клініки розвинених країн.

Показання та протипоказання застосування біоклею

Єдиним показанням для застосування біологічного клею служить варикозна хвороба у пацієнтів з ознаками неспроможності підшкірних вен.

Перед проведенням лікування необхідно виключити протипоказання, серед яких:

Наявність гострих станів, що вимагають надання невідкладної допомоги. Це може бути інфаркт міокарда, ішемічний і геморагічний інсульт.
Гострі інфекційні захворювання.
Загострення хронічних патологій.
Вагітність на будь-якому гестационном терміні.
Період годування груддю.
тромбофілією.
Підтверджений тромбофлебіт.

Введення біологічного гелю на тлі даних станів може привести до ускладнень.

Яка вартість лікування?

Вартість процедури визначається обсягом виконуваних робіт. Для однієї ноги вона становить 30000 грн, а для двох 51900 грн.

Какие преимущества у биологического клея?


Переваги, серед яких відсутність:


Болі і дискомфорту під час процедури.
Періоду реабілітації. Після введення біогель пацієнту не потрібно час на відновлення, вже після закінчення введення кошти він може вести звичний спосіб життя.
Ускладнень. Процедура є найбільш безпечною в порівнянні з іншими методами.
Естетичних дефектів, так як процедура не залишає рубцевих змін на шкірі
Необхідності використання компресійного білизни.
Також варто враховувати, що процедура дозволена пацієнтам, у яких низький больовий поріг або є протипоказання до проведення анестезії.

Як проводиться процедура?

Перед тим як ввести біологічний гель пацієнтові призначають повне обстеження для підтвердження діагнозу, визначення ступеня тяжкості варикозу і виявлення протипоказань.
Для цього необхідно звернутися за консультацією до лікаря флеболога.

Введення біологічного гелю здійснюють під контролем ультразвуку. У варикозно розширену вену вводять катетер, через який в її просвіт потрапляє лікарський засіб. Процедура є кропіткої, так як потрібно повільне і поступове введення препарату на кожних трьох сантиметрах.

Середня тривалість від півгодини до 50 хвилин в залежності від поширення патологічного процесу. Пацієнт під час процедури не потребує анестезії і після її закінчення може повернутися до звичного способу життя.

У чому відмінність Venaseal і VenaBlock?

У клінічній практиці використовують Venaseal і VenaBlock, при цьому вони не мають принципових відмінностей. В обох випадках відбувається облітерація вени з перетворенням її функціонування. Крім того, ефект є миттєвим і не вимагає реабілітаційних заходів.
Основною відмінністю є ціна на процедуру, Venaseal в даному випадку істотно поступається конкуренту, що обмежує застосування у різних категорій пацієнтів.

Запись на консультацию


При зверненні в нашу клініку, зв’язавшись по номеру телефону, можна записатися на прийом до флеболога. Лікар детально роз’яснить переваги методики, визначить показання і протипоказання, а також проведе необхідне обстеження, яке уточнить діагноз ступінь порушень функціонування вен. Крім того, фахівці клініки, завдяки професіоналізму і великому досвіду введення біологічного гелю зможуть позбавити Вас від симптомів захворювання і косметичного дефекту в короткі терміни.

4.8/5 (5 Reviews)